Absolut Pub & More

Comments 9
Address
Dr. Ion Raţiu 9, Sibiu
Cod 550012
Community Rating
Round_large
low
Editors' Rating
Round_largeRound_large
medium

Situat în centrul studenţesc al oraşului, la 15 minute de centrul istoric, te întâmpină relaxat şi natural. Decorat cu bun gust, în culori muzicale şi lumini calde. Lucruri vechi, lucruri noi, o alegere între două camere.
Dacă plănuieşti să scapi de programul plictisitor şi cauţi un loc relaxant, sau dacă trebuie să consumi într-un fel două ore până la următorul curs, acesta e probabil locul potrivit.

 


9 comments
nu am ramas deloc impresionata de acest bar,...
posted by rebelutza - January  7, 2007 18:42
nu am ramas deloc impresionata de acest bar, poate doar de decor, care intr-adevar este dragutz.. in rest, mesele si scaunele mai mai ca se destrama, servirea destul de proasta, preturile intr-adevar ok.
Re: nu am ramas deloc impresionata de acest bar,...
posted by diana diana - April 23, 2007  3:49
Da la servire iti dau dreptate dar e chiar ff fain barul ca si admosfera ma refer....
Mergi miercurea la Karaoke si saluta-l pe Ioji din partea mea.
un client fidel al barului:D
posted by hammerik - April  1, 2007 13:50
la care nu ii place acel bar sa se duca altundeva.Nu stiu daca as putea sa ma mai duc in alt bar.Acolo is toti prietenii si una dintre cele mai bune prietene ale mele pleaca din bar joi:((si o sa i se simta lipsa foarte mult.In orice caz acolo m-am simtit extraordinar alaturi de toata lumea.Mai multe nu mai zic.
pt cealalta blonda:D
posted by hammerik - April  1, 2007 13:59
ce pot sa zic mai mult decat ca imi pare extrem de rau ca pleci in 2 sapt,dar LIFE GOES ON.Sa nu crezi si asta e valabil di pt dany ca daca vin altele o sa va inlocuiasca.Poate ca angajate dar nu ca altceva.Pt voi nu sunt HAMMER pt voi sunt omu care are grija de voi.Si stiti la ce ma refer:))))))))))))))))
pt hammer!!!si pe silvinio!!!
posted by spookie - April  1, 2007 14:03
sunteti cei mai adevarati ma jur...nu am sa va uit niciodata si acum macar ne intalnim la distractie nu numai la munca:))sa privim si partea pe cealalta.ABSOLUTUL e casa noastra ....casa distractiei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!absolut rules:))
Re: pt hammer!!!si pe silvinio!!!
posted by sylvermsk - April  1, 2007 14:18
pt cele 2 blonde nebunatice de la bar shi mai ales pt dani. Distractiile de abia acum o sa inceapa. Shi am uitat sa a snunt ceeva. Absolutul este un virus shi odata ce est contaminat nu mai ai nici o sansa sa mai scapi. Din fericire este un virus folositor. Si de acum din acest virus vor face parte shi dani cu ramo care au stiu sa ne "infecteze" numai cu bucurii shi cu placeri nenumarate. Nu va vom uita niciodata dar atentie shi voi sunteti contaminate!!! Si nu veti putea sta fara acest loc fermecat numai ABSOLUTPUB&MORE. vA PUP SHI VA IUBESC!!!
Re: pt hammer!!!si pe silvinio!!!
posted by diana diana - April 23, 2007  3:50
iti dau dreptate......azi vara era si casa mea ....acum stau si ma uit la poze.....Mai vin in vacante....ce naspa...ce bine era la un karaoke cu ioji.....ma bucur ca gandim la fel!
super tare barul!
posted by diana diana - April 23, 2007  3:47
mergeti si voi miercurea si lunea la karaoke.......e ff fain.
celmai tare !!!!!!!!!!!!
posted by ddanyyyyboy - July 11, 2007  5:31
hamarik....mai uiktat fratik.....las ca ne intalnim noi....si iti dau de baut pana cazi sub masa frate....cel mai tare bar .... si asta nu pt ca am fost o perioada barman acolo...si asa am si ramas....si am avut o noua casa....si din fericire ink o mai am....si nici pt ca acolo sunt o parte din prietenii mei.....si nu pt ca acolo am tras cele mai tari chefuri.....ci asa ...pur si simplu....traiasca efectul de pivnita......va salut din state...pe toti....andra, dani, ramo, co, hammaru, silviu, pinciu, joji si altii care sau mai perindat pe acolo sau poate nu mii mai amintesc .paaaaaaaaaaaaaa......vedeti poate nu beti si pt mine cat lipsesc....ati auzit!

People about Sibiu

Places in Sibiu

Sibiu Events

Sibiu Info

Advertise on this site
Română
Deutsch