Destinul Scufiţei Roşii - Sibiu Pictures Scufiţa Roşie era studentă la Sibiu. Stătea în gazdă la o bunicuţă din Valea Aurie, şi avea cursuri pe Calea Dumbrăvii. În fiecare zi mergea pe jos, cu coşuleţul de referate culese deunăzi de pe internet, la facultate şi înapoi.Într-o zi, pe când dădea ea să intre în parcul Sub Arini, cine îi ţâşneşte în cale, dintr-o reprezentanţă roz? Lupul cel Rău!"Unde mergi tu, Scufiţă, aşa de zor?""Ia uite, acasă la bunicuţa, să intru pe net şi să culeg niscai vreascuri şi referate.""Ooo... fată deşteaptă, studentă... Şi pe unde vrei tu să mergi acasă, Scufiţă?""Ia pe aici, prin parc, ca toată lumea...""He he he... Prin parc? Nu se poate... Nu fi fraieră... Parcul e pentru câini", zise Lupul."Dar pe unde?""Cum pe unde? Cu maşina, că aşa fac oamenii de valoare cum eşti tu.""Dar eu n-am ....
Author
Anti Mivireanul
Photography
Alexandru Lupea
Community Rating
Round_smallRound_smallRound_small
 
Tribuna Anul Nou aduce la Teatrul Naţional "Radu Stanca" şapte noi spectacole. Shakespeare e răsfăţatul anului, prin punerea în scenă a lui "Hamlet" şi a "Visului unei nopţi de vară".
Date
January  9, 2008
News Source
Tribuna
 
 

Sponsored Links

Gândul Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) va avea o desfăşurare complexă în 2008, cu două ediţii, la Cluj (30 mai-8 iunie) şi Sibiu (10-16 iunie), a declarat pentru MEDIAFAX Tudor Giurgiu.
Date
January  9, 2008
News Source
Gândul
 
 
Sibianul Seoul, Denver, New Orleans, Cardiff- sunt doar patru din cele 13 oraşe care merită vizitate în 2008. Alături de ele se află şi Sibiul, al cărui renume de Capitală Culturală a făcut înconjurul lumii.
Date
January  9, 2008
News Source
Sibianul
 
 
Sibiu Standard 2008 aduce in Sibiu inaugurarea mai multor hoteluri, finalizarea unor ansambluri de locuinte, precum si numele cumparatorilor terenului de 9 hectare si a cladirile aferente detinute de Independenta SA in centru.
Date
January  9, 2008
News Source
Sibiu Standard
 
 

People about Sibiu

Places in Sibiu

Sibiu Info

Advertise on this site